Dravik Groep

Dravik Groep is een uniek platform dat zelfstandige grafische- en signbedrijven helpt zich te ontwikkelen, te groeien en professioneel te manifesteren. Met onze missie om ondernemers te ontzorgen en strategische partnerships te bieden, streven we ernaar om u te voorzien van de nodige tools, ondersteuning en expertise om succesvol te zijn in uw creatieve productie- en procurementprocessen.

 

Onze missie

Bij Dravik Groep staat uw succes centraal. Ons platform is gewijd aan strategische partnerships, ontzorging en verbinding. We zetten ons in om u te versterken, uw prestaties te verbeteren en uw bedrijf naar de top te brengen. Samen ontwikkelen we een uniforme en professionele uitstraling, bieden we efficiënte processen, leveren we krachtige marketingondersteuning en creëren we gezamenlijke inkoopdeals die uw winstgevendheid vergroten.

 

Ontstaan

Dravik is ontstaan vanuit de behoefte van grafische bedrijven om kosten te besparen en efficiency te verbeteren. Door krachten te bundelen en samen te werken op tal van gebieden ontstaan nieuwe mogelijkheden. Dravik startte met 7 partners en is inmiddels uitgegroeid tot een volwaardige groep met meer dan 50 grafische bedrijven.